Online Traffic School Test Answers

Online Traffic School Test Answers

iDriveSafely Answers

Below are a tilt of right iDriveSafely answers to many of the questions they ask in their on-line dealings school plan. Just use the “ find ” feature of speech in your browser ( hit ctrl + F ) and you can search for the questions you have .
IMPORTANT: If you haven ’ triiodothyronine already checked it out, make sure you read my on-line traffic school answers page because I give a distribute of super simple tips and tricks that will help you pass easily the foremost clock time. You credibly won ’ t even need to use the iDriveSafely answers listed here as you ’ ll be able to cursorily find all the answers you need by yourself in seconds using my tricks. besides, while I think iDriveSafely is a great naturally, make indisputable you compare them with my on-line traffic school inspection. There are a bunch of assorted discount rate codes and coupons for several on-line dealings schools on that page .
HELP OUT! SHARE YOUR ANSWERS! Tomorrow, person will be in the same shoes you are searching for iDriveSafely answers. If your questions and answers are different than the ones posted below, please transcript & glue your questions and answers into the comment box below. It would be an enormous avail ! !

List Of Current iDriveSafely Questions And Correct Answers

Question 1: If you see farm equipment ahead traveling the like road as you, _______ .
Correct Answer : Pass them on the right & exercise patience

Question 2: Driving decisions depend on memorize data, realistic perceptions, and _____ .
Correct Answer : Sound judgments

Question 3: Cruise command should not be used__________ .
Correct Answer : In the rain

Question 4: Young children can sustain dangerous injuries from ______, which deploy even in a low-speed crash .
Correct Answer: Airbags

Question 5: Highway hypnosis is related to ____________ .
Correct Answer : Drowsy driving

Question 6: If you are stuck in a traffic jam and you can feel your anger rebel, you are experiencing an emotional challenge called ________ .
Correct Answer : Restriction

Question 7: One major advantage of push/pull steering from the low-hand position is________ .
Correct Answer : enhanced vehicle dominance because the arms stay stopping point to the consistency and maintain a more stable vertical body place

Question 8: Most skids are caused by_________ .
Correct Answer : Driver error

Question 9: While you are passing on a two-lane road, _________ .
Correct Answer : Identify a safe space to return

Question 10: If you can see an hand brake vehicle with flashing lights ahead, ______ .
Correct Answer: Do not follow besides closely

Question 11: If you are involved in a collision and the vehicles are even operational, _______ .
Correct Answer : Move them out of traffic

Question 12: The majority of drivers involved in collisions are people who have a _____driving read .
Correct Answer : Good

Question 13: Fatality related to motor vehicle traffic is the number one cause of accidental death and drive vehicle collisions are the leading campaign of death for people ages _____ .
Correct Answer : 3 to 33

Question 14: If interposition is not working, rather of driving with the impair driver, then______ .
Correct Answer : Call a taxi

Question 15: Using an octane rated higher than your vehicle______ .
Correct Answer : Does not increase exponent

Question 16: If you take sedatives, you could experience____ .
Correct Answer : Impaired reflexes

Question 17: Over__________people were killed in 2005 in alcohol-related crashes .
Correct Answer : 16,000

Question 18: If your fomite begins to hydroplane, you should _____ .
Correct Answer : Reduce your speed

Question 19: In general, for males, it takes the liver up to ________ to process approximately one drink .
Correct Answer : 1 hour

Question 20: If you park off the shoulder after a breakdown, ________ .
Correct Answer : Be mindful of tall dry supergrass

Question 21: Aggressive drive can be defined as operating a vehicle in a manner that is probably to________ .
Correct Answer : Endanger person

Question 22: When your rearview mirror is set to its night fructify, it may hamper your ability to_________ .
Correct Answer : Judge the distance of traffic behind you

Question 23: Traffic engineers and lawmakers have designed our roads, laws, and traffic controls to help drivers __________ what other road users are about to do .
Correct Answer : Anticipate and bode

Question 24: Alcohol begins to affect you__________after it enters your body .
Correct Answer : Moments

Question 25: After you start your vehicle, ensure that the ___________ are off .
Correct Answer : Warning lights

Question 26: If an approach driver refuses to switch his high beams to low, you should_____ .
Correct Answer : Locate the whiten note marker and use it to guide you

Question 27: Traction control systems__________the driver .
Correct Answer: Assist

Question 28: Looking at the earth beside a moving vehicle helps you evaluate its__________ .
Correct Answer : Speed

Question 29: In the U.S., each year approximately _______people are injured and around 40,000 people are killed in traffic collisions .
Correct Answer : 3 MILLION

Question 30: Never ________ on or near a railroad track .
Correct Answer : Stop

Question 31: Text can be used with a ball field symbol to delineate__________ .
Correct Answer : Reserved lanes

Question 32: When approaching a railroad crossing, you must look_____ .
Correct Answer : Both ways

Question 33: Alcohol is quick to find its room to the brain because ______ .
Correct Answer : The brain contains more lineage

Question 34: One of the most significant things you can do while driving is to concentrate on the__________of your passengers .
Correct Answer : Safety

Question 35: If you see raindrop splashing on the surface of the road or if you are forced to drive through a pool or stand urine, __________ .
Correct Answer : Avoid heavily brake and excessively aggressive steer

Question 36: Among those killed, adolescent drivers have the highest death rates per mile driven among all old age groups, followed by aged drivers and youthful ________ .
Correct Answer : Adult males

Question 37: _________is one of the acme three factors associated with black crashes .
Correct Answer : All of these answers are compensate .

Question 38: New pedestrian and school zone signs exist on the roadway to warn drivers of an approach crossing. They are_______ .
Correct Answer : Fluorescent yellow-green diamond-shaped

Question 39: When you are tired your _________ shrinks .
Correct Answer : Peripheral vision

Question 40: On a three or five-lane roadway, when you have a broken yellow line on your side of the road, _________ .
Correct Answer : Give the right-of-way to oncoming dealings

Question 41: If you are a passenger and have your seat reclined with your guard belt on, in the event of a crash, ______ .
Correct Answer : Your body could slide forward, increasing the luck of injury

Question 42: Risk while driving is defined as the probability of _______, price, or loss .
Correct Answer : Injury

Question 43: When being passed by a motorcycle, ________ .
Correct Answer : Stay in your lane

Question 44: If you pack your vehicle wide, you should_______ .
Correct Answer : Reference your owner ’ s manual of arms for maximum load burden

Question 45: When you enter traffic from a intercept position, constantly yield the right-of-way to_________ .
Correct Answer : All of the answers are right .

Question 46: Stay ______ when going through a bend .
Correct Answer : On the right side of your lane

Question 47: Slick or wet, low-traction surface conditions make it unvoiced to control the accelerate and _______of your vehicle .
Correct Answer : Direction

Question 48: Electronic highway message boards communicate______ .
Correct Answer : Safety messages

Question 49: There are normally _______ collisions in a motor vehicle crash .
Correct Answer : Three

Question 50: Turn on your________ well in advance of your maneuver to turn or change lanes .
Correct Answer : Signal

Question 5 1: Motorcycles are highly hard to see if they are __________ .
Correct Answer : approaching from the side

Question 5 2: Flashing crimson and yellow lights control some intersections during times when there is __________ traffic menstruate .
Correct Answer : gloomy

Question 5 3: It is illegal to follow an hand brake vehicle at a distance of __________ or to stop within __________ of where an hand brake vehicle is responding to an alarm .
Correct Answer : 500 feet, one engine block

Question 5 4: Do not use your horn immediately behind a __________ or a horse rider on the side of the roadway .
Correct Answer : cyclist

Question 5 5 : __________ percentage of pedestrian fatalities in 2009 resulted from persons improperly crossing the roadway or intersection, walk, bring, or working in the roadway .
Correct Answer : 38

Question 5 6: Step vans ( delivery trucks ) and 15-passenger vans __________ .
Correct Answer : have poor back vision

Question 5 7: Use your __________ to communicate to early drivers that you are in trouble, there is worry ahead, or when you are moving very lento .
Correct Answer : emergency hazard lights

Question 5 8: When passing a end school bus, you do not need to stop if __________ .
Correct Answer : the school bus is on the opposite side of a roadway that is divided by a physical barrier .

Question 5 9: Deer are probably to be more active and roll outside of their territory during __________ .
Correct Answer : fall

Question 6 0: Which of the follow should you do when approaching a controlled intersection with multiple call on lanes ?
******InCorrect Answer : Make certain no one is on your right

Question 6 1: One of the most authoritative things you can do while driving is to concentrate on the__________of your passengers .
Correct Answer : base hit

Question 6 2: When backing up it is best to____ .
Correct Answer : check behind the car before getting in

Question 6 3: If you are a passenger and have your seat reclined with your condom knock on, in the consequence of a crash, ______ .
Correct Answer : your body could slide fore, increasing the chance of injury

Question 6 4: If your fomite begins to hydroplane, you should _____ .
Correct Answer : reduce your amphetamine

Question 6 5: Alcohol is quick to find its way to the brain because ______ .
Correct Answer : the brain contains more blood

doubt 66 : After you start your fomite, ensure that the ___________ are off .
Correct Answer : warning lights

Question 6 7: The majority of drivers involved in collisions are people who have a _____driving record .
Correct Answer : good

Question 6 8: If you are inattentive on the road, you will__________ .
Correct Answer : not be prepared for the unexpected

Question 6 9: If you are the only one on the scene of the barge in _________ .
Correct Answer : call 911

Question 7 0: Alcohol begins to affect you__________after it enters your consistency .
Correct Answer : moments

Question 7 1: Electronic highway message boards communicate______ .
Correct Answer : base hit messages

Question 7 2: Begin to assess your risk related to the three independent elements of driving before getting behind the roulette wheel ; evaluate your own wellbeing, ___________, and your vehicle .
Correct Answer : roadway conditions

Question 7 3: If you are stuck in a dealings throng and you can feel your anger rising, you are experiencing a challenge called ________ .
Correct Answer : limitation

Question 7 4: When being passed by a motorcycle, ________ .
Correct Answer : last out in your lane

Question 7 5: The worst type of collision to be in is a __________ .
Correct Answer : head-on collision

Question 7 6: If you have to drive on a long trip, wearing your seat belt prevents your _______ from tiring so cursorily .
Correct Answer : muscles

Question 7 7: When traveling behind large trucks, _______ your following outdistance .
Correct Answer : increase

Question 7 8: By law, if you are involved in a collision, _________ .
Correct Answer : you are required to stop

Question 7 9: Aggressive drive can be defined as operating a vehicle in a manner that is probably to________ .
Correct Answer : endanger person

Question 8 0: Turn on your________ well in improvement of your maneuver to turn or change lanes .
Correct Answer : sign

Question 8 1: Safety belts are designed_______ .
Correct Answer : with an hand brake locking mechanism

Question 8 2: When your rear-view mirror is set to its night set, it may hamper your ability to_________ .
Correct Answer : estimate the distance of traffic behind you

Question 8 3: When traveling on rural roadways at higher speeds, remember you will______ .
Correct Answer : need a longer check distance

Question 8 4: New pedestrian and school zone signs exist on the roadway to warn drivers of an approach crossing. They are_______ .
Correct Answer : fluorescent yellow-green diamond-shaped

Question 8 5: Stay on the correct english of your lane when __________ .
Correct Answer : you are going through a bend

Question 86 : According to the NHTSA, the combination of ________ and ________ reduce the risk of unplayful crash-related head wound by 83 percentage .
Correct Answer : front man airbags, seat belts

Question 87 : One of the most crucial things you should do before you leave the lot with a rental cable car is __________ .
Correct Answer : check the localization and condition of the bare run down

Question 88 : If parts are replaced when you have work done on your vehicle, __________ .
Correct Answer : ask to see the old ones

Question 89: The Federal Motor Vehicle Safety Standards are written in terms of__________safety operation requirements for motive vehicles .
Correct Answer : minimum

Question 9 0: One drive technique that could increase your fuel economy is to_______ .
Correct Answer: debar unnecessary idleness

Question 9 1: Child constraint anchorage systems should have__________lower anchorages .
Correct Answer: 2

Question 9 2: There have been improvements to ABS including __________ .
Correct Answer: emergency help

Question 9 3: Every 15,000 miles, _______ .
Correct Answer: check the automatic pistol transmission fluent

Question 9 4: Every 30,000 miles, __________ .
Correct Answer: service the automatic rifle infection

Question 9 5: Determine a safe speed to travel based on ____________ .
Correct Answer: All of these answers are correct .

Question 9 6: Our natural leaning is to concentrate on what is going on ahead of where we are going, so you need to check your mirrors__________ .
Correct Answer: whenever you change amphetamine or position

Question 9 7: At intersections, front to the _____ first .
Correct Answer: left

Question 9 8: In California, what is the amphetamine restrict near schools and senior centers ?
Correct Answer: 25 miles per hour

Question 9 9: When driving at nox and you encounter curves, what do you have to remember ?
Correct Answer: Your headlights point straight ahead, not into the arch .

Question 100 : A __________ headlight lens can cut the total of light it emits by 90 % .
Correct Answer: dirty

Question 101 : You can reduce your vehicle ’ sulfur blind position by_______ .
Correct Answer: installing large side mirrors

Question 102 : If a driver in front stops suddenly and a collision occurs it is the “ fault ” of _____ .
Correct Answer: the driver behind

Question 103 : When exiting a park spot, ____________ has the right-of-way .
Correct Answer: the vehicle that is already in the lane

Question 104 : When a correct sour on bolshevik is permitted, you must still __________ .
Correct Answer: yield to pedestrians in the crossing

Question 105 : If the oil atmospheric pressure faint illuminates while you are driving, you should_______ .
Correct Answer: pull off the road adenine soon as possible

Question 106 : Large space margins on the roadway provide __________ .
Correct Answer: visibility, time, and distance you need to avoid collisions

Question 107 : If your brakes “ fail, ” one of the first things to do is ___________ .
Correct Answer: pump the bracken pedal point

Question 108 : Traveling at high speeds requires__________ .
Correct Answer: greater stop distances

Question 109 : If you are in an emergency and there is no space to the side to steer out of the way of a crash, ___________ .
Correct Answer: practice controlled brake

Question 110 : To lower the risk of a collision, you should keep at least__________of distance to one side of your fomite at all times .
Correct Answer: one cable car width

Question 111 : Place or secure big items and loose objects in the __________ for guard and to deter larceny .
Correct Answer: trunk

Question 112 : If you experience a blowout in one of your front tires, your vehicle will __________ .
Correct Answer: pull intemperate toward the chapfallen tire

Question 113 : To reduce injury in the consequence your airbag deploys, placement your soundbox at least _______from the steering wheel .
Correct Answer: 10 inches

Question 114 : several factors can cause tire failure including under ostentation, hard brake, and __________ .
Correct Answer: hapless bicycle alignment

Question 115 : Many frontal collisions occur on two-lane roads when ephemeral because drivers______ .
Correct Answer: misjudge the closure rate of oncoming traffic

Question 116 : If dealings is traveling faster than the travel rapidly terminus ad quem, resist going the travel rapidly of the________ .
Correct Answer: fastest vehicles

Question 117 : As you approach a steep uphill grade in the mountains, _______ .
Correct Answer: choose a lower gear

Question 118 : On coldness days, to prevent moisture from forming on the inwardly of the methamphetamine, _________ before you turn on the defroster .
Correct Answer: turn the heater on high and let the engine warm-up

Question 119 : While driving in the city, the busy urban environment can induce ___________ .
Correct Answer: Visual overload

Question 120 : Wet roads solution in___________ .
Correct Answer: poor grip

Question 121: When drive in the city, ________may serve you avoid dealings, but they may not be as safe or they may increase your locomotion prison term because of traffic master lights .
Correct Answer: side streets

Question 122 : Urban driving much involves limited _____ which frequently obstructs advance warning of traffic obstacles .
Correct Answer: visibility

Question 123 : Prevent a expressway emergency by merging without________ .
Correct Answer: stopping

Question 124 : When changing lanes on a expressway, signal your intentions and _________ .
Correct Answer: do not anticipate other drivers will open a gap for you to enter

Question 125 : Deer are likely to be more active and roll outside of their district during ________ .
Correct Answer: fall

Question 126 : Passing a end school bus with flashing red lights and a end bespeak weapon can generate a fine of up to __________ .
Correct Answer: $ 1,000

Question 127 : Reversible lanes are used during_______ .
Correct Answer: rush hour

Question 128 : Do not use your horn directly behind a __________ or a horse rider on the side of the roadway .
Correct Answer: cyclist

Question 129 : In California, __________ are permitted to use HOV lanes .
Correct Answer: motorcycles

Question 130 : White inscription and symbols painted on the surface of the roadway are used to __________ .
Correct Answer: supplement signs

Question 131 : _______when you are approaching a blind curve to warn others that can not see you coming .
Correct Answer: Honk your cornet

Question 132 : Step vans ( delivery trucks ) and 15-passenger vans __________ .
Correct Answer: have poor people rearward vision

Question 133 : Flashing crimson and yellow lights control some intersections during times when there is __________traffic flow .
Correct Answer: broken

Question 134 : In California, pedestrians crossing outside of a punctuate crossing must __________ the right-of-way to other vehicles .
Correct Answer: yield

Question 135 : In general, when you accept the privilege to drive in California, you are assumed to have given your __________ to submit to a __________ test if asked by a police military officer .
Correct Answer: accept ; chemical

Question 136 : Alcohol is metabolized by the_________ .
Correct Answer: liver

Question 137 : If you notice person force erratically behind you, you should __________ .
Correct Answer: let him or her bye you and position your vehicle with enough of space behind the bad driver

Question 138 : If you are taking a appointed drug and are going to drive, __________ .
Correct Answer: behavior a self-inventory of all drugs consumed and their side effects

Question 139 : Males can eliminate alcohol from their bodies faster than women due to having higher amounts of __________ .
Correct Answer: the dehydrogenase enzyme

Question 140 : Due to synergy, if you take two depressants together, it may be the same as taking_________ .
Correct Answer: 3

Question 141 : Depressants affect the__________ .
Correct Answer: central nervous system

Question 142 : On average in the U.S., one ally, rear, or family member dies every__________minutes in alcohol-related crashes .
Correct Answer: 48

Question 143 : In California, the fine for a DUI can range from $ 390 to _________ ( plus punishment assessments ) .
Correct Answer: $ 1,000

Question 144 : If your brakes fail, one of the first things to do is __________ .
Correct Answer: pump the brake pedal

Question 145 : Most hazards or obstacles will be detected __________ of your vehicle .
Correct Answer: in front

Question 146 : The proper use of safety equipment in your fomite has the potential to __________ .
Correct Answer: reduce potential injuries

Question 147 : To reduce injury in the event your airbag deploys, place your body at least __________ from the steering bicycle .
Correct Answer: 10 inches

Question 148 : Traveling at high speeds __________ .
Correct Answer: requires greater stopping distances

Question 149 : To regain control of a vehicle in a skid, __________ .
Correct Answer: make legato steer corrections

Question 150 : To lower the risk of a collision, you should keep at least __________ of quad to one side of your vehicle at all times .
Correct Answer: one car width

Question 151 : even if your vehicle has minimal wrong from a collision, have the vehicle ’ s condom features __________ .
Correct Answer: checked by a restricted technician

Question 152 : Large space margins on the roadway provide __________ .
Correct Answer: the visibility, fourth dimension, and distance you need to avoid collisions

Question 153 : respective factors can cause tire failure including under inflation, unvoiced brake, and __________ .
Correct Answer: poor wheel alignment

Question 154 : To be issued a Texas Driver License, you must __________ .
Correct Answer: pass a behind the wheel test, a vision examination, and a written examination

Question 155 : __________ policy coverage provides protection for wrong to persons or property .
Correct Answer: indebtedness

Question 156 : About one out of every ten drivers __________ .
Correct Answer: is involved in a crash each year

Question 157 : Because the actions of other road users are __________, you can lower your gamble if you adequately communicate to those around you. Always signal your intention to change lanes or act .
Correct Answer: unpredictable

Question 158 : Driving is a __________ society has entrusted to us when we are issued a license .
Correct Answer: prerogative

Question 159 : Your driving environment changes each time you get behind the bicycle – weather, road conditions, your vehicle, and other drivers are __________ .
Correct Answer: unpredictable

Question 160 : Evaluate weather conditions, the condition of your vehicle, and other risk factors, including __________, every fourth dimension you drive .
Correct Answer: your own well being

Question 161 : The minimal old age requirement for a Driver License in Texas is :
Correct Answer: 18 years of long time or 16 with completion of a driver department of education course

Question 162 : You should never drive __________, you should avoid sudden steer and brake, and you should constantly signal your purpose to turn or change lanes .
Correct Answer: where you can not see

Question 163 : Adjust your fomite ’ randomness __________ to help prevent a dangerous consequence from occurring or to minimize the consequences of an ineluctable crash .
Correct Answer: stead or speed

Question 164 : While driving, if you need to use your cell earphone, _________ .
Correct Answer: you should pull over to use the phone

Question 165 : Negative thoughts that occur while driving much surface in the form of __________ .
Correct Answer: hostile verbal expression

Question 166 : You are afflicted when your ability to operate a vehicle is __________ .
Correct Answer: limited or hampered

Question 167 : Never drive when your soundbox tells you __________ .
Correct Answer: it is banal

Question 168 : Some people can become torment when they are caught in a situation where they have no operate, which can lead to __________ .
Correct Answer: aggression

Question 169 : Microsleeps last between __________ seconds .
Correct Answer: four to five

Question 170 : Inattention is generally caused by concentration on __________ .
Correct Answer: emotional issues

Question 171 : If you are driving in heavy traffic and you want to weave in and out of traffic to get ahead, it may be a consequence of __________ .
Correct Answer: your competitive nature

Question 172 : It is not safe to drive if you stay wake up during __________ .
Correct Answer: your natural sleep time

Question 173 : The rhythm that regulates the body ’ s natural wake/sleep bicycle is called __________ .
Correct Answer: the circadian cycle

interrogate 174 : The effects of alcohol are __________ .
Correct Answer: unpredictable

Question 175 : A 12-ounce can of beer, a 5-ounce glaze of wine and 1.5 ounces of 80-proof liquor __________ .
Correct Answer: all contain the lapp sum of alcohol

Question 176 : If you are taking a positive drug and are going to drive, __________ .
Correct Answer: lead an stock of all drugs consumed and their side effects

Question 177 : Someone dies in the United States every __________ minutes in an alcohol-related crash .
Correct Answer: 48

Question 178 : If you possess an alcoholic beverage that has been opened, has a broken seal, or has had some of the contents removed in the passenger compartment of the vehicle, __________ .
Correct Answer: you will be charged with a fine of up to $ 500

Question 179 : All legal drugs carry __________ .
Correct Answer: warning labels

Question 180 : Due to synergism, if you take two depressants in concert, it may be the lapp as taking __________ .
Correct Answer: three

Question 181 : Most submit vehicle codes country that you shall not drive after taking a message that __________ .
Correct Answer: alters the central anxious system

Question 182 : once in the brain, alcohol affects your __________ .
Correct Answer: reasoning, judgment, and assiduity

Question 183 : When you combine alcohol with some drugs, the results can be __________ .
Correct Answer: fateful

Question 184 : __________ associated with traffic-related crashes is one of our largest social problems .
Correct Answer: Injury and death

Question 185 : Slowing down or “ rolling through ” a diaphragm sign is __________ .
Correct Answer: against the law

Question 186 : About one out of every ten drivers __________ .
Correct Answer: is involved in a crash each year

Question 187 : Because the actions of other road users are __________, you can lower your gamble if you adequately communicate to those around you. Always signal your purpose to change lanes or become .
Correct Answer: irregular

Question 188 : The minimal long time prerequisite for a Driver License in Texas is :
Incorrect Answer: 15 years of senesce, with a valid learner ’ s allow
***Correct Answer: 18 years of old age or 16 with completion of a driver education course .

Question 189 : When you drive, __________ .
Correct Answer: risk is always introduce

Question 190 : You should never drive __________, you should avoid sudden guidance and brake, and you should constantly signal your intention to turn or change lanes .
Correct Answer: where you can not see

Question 191 : is the impermanent removal of your driving privilege .
Correct Answer: abeyance

Question 192 : Adjust your fomite ’ randomness __________ to help prevent a dangerous event from occurring or to minimize the consequences of an ineluctable barge in .
Correct Answer: place or rush

Question 193 : It is illegal to drive in the United States without __________ .
Correct Answer: having indebtedness insurance for your fomite

Question 194 : Many frontal collisions occur when passing on two-lane roads because drivers __________ .
Correct Answer: misjudge the closure rate of oncoming traffic

Question 195 : On the expressway, maintain a 3-4 irregular following distance. If the road is slippery or moisture, adjust your distance to __________ .
Correct Answer: 6-8 seconds

Question 196 : When drive in the city, __________ may help you avoid traffic, but they may not be as condom or they may increase your travel meter because of traffic control condition lights .
Correct Answer: side streets

Question 197 : When changing lanes on an expressway, signal your intentions and __________ .
Correct Answer: do not anticipate early drivers will open a opening for you to enter

Question 198 : Unless posted otherwise, the utmost legal speed limit on a count highway in Texas during the day is __________ .
Correct Answer: 70 miles per hour ( 80 miles per hour in some areas )

Question 199 : On cold days, to prevent moisture from forming on the inside of the field glass, __________ before you turn on the defroster .
Correct Answer: t urn the fastball on high and let the engine warm-up

Question 200 : As you enter the deceleration lane or the exit ramp, slow down and __________ .
Correct Answer: conserve a condom shock absorber of space ahead and behind your vehicle

Question 201 : One-way streets have alone features including __________ .
Correct Answer: vehicles all pointing in one guidance, angstrom well as no scandalmongering centerline

Question 202 : Prevent an expressway emergency by merging without __________ .
Correct Answer: stopping

Question 203 : __________ introduce drivers with alone and often bad challenges when driving in or near the city .
Correct Answer: One-way streets, ocular overload, and traffic jams

Question 204 : __________ associated with traffic-related crashes is one of our largest social problems .
Correct Answer: Injury and end

Question 205 : Slowing down or “ rolling through ” a stop sign is __________ .
Correct Answer: against the law

Question 206 : To help do hazard, it is essential that you __________ that can increase levels of gamble .
Correct Answer: remain alert to conditions or objects

Question 207 : Because the actions of other road users are __________, you can lower your risk if you adequately communicate to those around you. Always signal your intention to change lanes or turn .
Correct Answer: unpredictable

Question 208 : Evaluate weather conditions, the condition of your vehicle, and early hazard factors, including __________, every time you drive .
Correct Answer: your own well being

Question 209 : As a driver, you can lower your degree of risk by __________ .
Correct Answer : adjusting your focal ratio, conducting ocular searches, and signaling

Question 210 : When you drive, __________ .
Correct Answer: risk is always confront

Question 211 : is the irregular removal of your driving privilege .
Correct Answer: suspension

Question 212 : Roads that function as expressways and divided highways have gamey speeds and greater risk of __________ crashes .
Correct Answer: high-impact

Question 213 : Adjust your fomite ’ second __________ to help prevent a dangerous event from occurring or to minimize the consequences of an ineluctable crash .
Correct Answer: position or rush

Question 214 : The rhythm that regulates the consistency ’ s natural wake/sleep bicycle is called _______ .
Correct Answer: circadian rhythm

Question 215 : Negative thoughts that occur while driving frequently surface in the form of __________ .
Correct Answer: hostile verbal formulation

Question 216 : When you detect your emotions beginning to dominate your judgment and actions while driving, you should practice_______ .
Correct Answer: self-regulation

Question 217 : other drivers depend on you to be rational and________ .
Correct Answer: predictable

Question 218 : During each mile you drive, you make approximately__________driving-related decisions .
Correct Answer: 20

Question 219 : Microsleeps last __________ seconds .
Correct Answer: 4 to 5

Question 220 : If you experience microsleep, __________ .
Correct Answer: pull off the road at a safe place and napoleon

Question 221 : During each mile you drive, up to__________events you need to interpret can occur .
Correct Answer: 200
Question 222 : If you have to drive on a long travel, get enough of rest before you leave and plan on stopping every ____ hours .
Correct Answer: 2

Question 223 : It is not condom to drive if you stay awake during_____ .
Correct Answer: your natural sleep time

Question 224 : If you drive an SUV or RV, you need to be worried about clearance when driving __________ .
Correct Answer: in park garages

Question 225 : New hired hand positions are encouraged on the steering steering wheel such as __________ .
Correct Answer: 8 and 4 o ’ clock

Question 226 : In California, what is the accelerate specify near schools and elder centers ?
Correct Answer: 25 miles per hour

Question 227 : How can you assess whether you are not looking far adequate ahead when you drive ?
Correct Answer: You make patronize, immediate stops .

Question 228 : When driving at night and you encounter curves, what do you have to remember ?
Correct Answer: Your headlights sharpen straight ahead, not into the curvature .

Question 229 : High travel rapidly increases the gamble of collision because of ALL of these things EXCEPT :
Correct Answer: visibility is increased

Question 230 : A __________ headlight lens can cut the sum of light it emits by 90 % .
Correct Answer: dirty

Question 231 : Scanning low allows you to locate__________before you hit them .
Correct Answer: potholes

Question 232 : The amphetamine posted on a sign that warns you of a bend ahead, ________ .
Correct Answer: is the safe speed to travel in ideal conditions

Question 233 : Enter a swerve SLOWER than the posted speed if ________ .
Correct Answer: All of these answers are correct .

Question 234 : Drinking to have fun is called __________ .
Correct Answer: recreational drink in

Question 235 : Stimulants can generate a__________ .
Correct Answer: false sense of wellbeing

Question 236 : In general, when you accept the prerogative to drive in California, you are assumed to have given your __________ to submit to a __________ examination if asked by a police officer .
Correct Answer: accept ; chemical

Question 237 : All drugs issued under a prescription_______ .
Correct Answer: have warning labels

Question 238 : If you notice person drive erratically behind you, you should __________ .
Correct Answer: let him or her travel by you and situation your vehicle with enough of space behind the bad driver

Question 239 : When you combine alcohol with some drugs, the results can be_____ .
Correct Answer: fatal

Question 240 : If you are taking a official drug and are going to drive, __________ .
Correct Answer: lead a self-inventory of all drugs consumed and their side effects

Question 241 : Law enforcement agencies categorize discernible aggressive driving behavior as which of the keep up ?
Correct Answer: All of the answers are chastise

Question 242 : While driving, if you need to use your cellular telephone phone, _________ .
Correct Answer: pull over to use the call

Question 243 : Known as “ road rage ” in California, what are some signs of aggressive drive ?
Correct Answer: All options are right

Question 244 : Never drive when your soundbox tells you_____ .
Correct Answer: it is banal

Question 245 : When you detect your emotions beginning to dominate your judgment and actions while driving, you should practice_______ .
Correct Answer: self-regulation

Question 246 : During each sea mile you drive, you make approximately__________driving-related decisions .
Correct Answer: 20

Question 247 : If you experience microsleep, __________ .
Correct Answer: pull off the road at a dependable identify and nap

Question 248 : In California, effective July 1, 2008, you must use a __________ cellular telephone phone while driving .
Correct Answer: hands-free

Question 249 : It is not safe to drive if you stay wake up during_____ .
Correct Answer: your natural rest clock

Question 250 : If you have to drive on a long trip, get batch of rest before you leave and plan on stopping every ____ hours .
Correct Answer: 2

Question 251 : If you are approaching a controlled intersection with multiple turn lanes and you would like to change lanes, you should do ALL of the come demur :
Correct Answer: Get into the lane vitamin a fast as possible .

Question 252 : Passing a break school busbar with flashing red lights and a end sign arm can generate a all right of up to __________ .
Correct Answer: $ 1,000

Question 253 : If a police military officer is directing traffic during a funeral progress you must give them __________ .
Correct Answer: the right-of-way

Question 254 : Do not use your horn directly behind a __________ or a horse passenger on the side of the roadway .
Correct Answer: cyclist

Question 255 : Many frontal collisions occur on two-lane roads when passing because drivers______ .
Correct Answer: misjudge the blockage rate of oncoming traffic

Question 256 : As you enter the deceleration lane or the die ramp, slow down and_____________ .
Correct Answer: assert a safe shock absorber of space ahead and behind your vehicle

Question 257 : While driving in the city, the busy urban environment can induce ___________ .
Correct Answer: Visual overload

Question 258: One of the most authoritative tasks to complete if you are going to drive in the rain, slosh, and mud is to_________ .
Correct Answer: check your tire ostentation and tread astuteness

Question 259 : When repel in the city, ________may serve you avoid traffic, but they may not be as safe or they may increase your change of location time because of traffic control lights .
Correct Answer: side streets

Question 260 : Prevent a expressway hand brake by merging without________ .
Correct Answer: stopping

Question 261 : When changing lanes on a expressway, signal your intentions and _________ .
Correct Answer: do not anticipate early drivers will open a gap for you to enter

Question 262 : Before entering an intersection, the safest research action is to search ________ .
Correct Answer: left, center, right, left again

Question 263 : Many collisions become more serious when drivers __________ .
Correct Answer: panic

Question 264 : Large space margins on the roadway provide __________ .
Correct Answer: visibility, time, and distance you need to avoid collisions

Question 265 : If your brakes “ fail, ” one of the first things to do is ___________ .
Correct Answer: pump the bracken pedal

Question 266 : Traveling at high gear speeds requires__________ .
Correct Answer: greater intercept distances

Question 267 : Place or secure boastfully items and loose objects in the __________ for safety and to deter larceny .
Correct Answer: trunk

Question 268 : tied if your vehicle has minimal damage from a collision, have the vehicle ’ mho condom features __________ .
Correct Answer: checked by a restricted technician

Question 269 : several factors can cause tire failure including under inflation, hard brake, and __________ .
Correct Answer: poor wheel alliance

Question 270 : The proper use of safety equipment in your vehicle has the likely to ________ .
Correct Answer: reduce injury

Question 271 : If you drive through water, your brakes may become slippery and ineffective. To dry the brakes off, __________ .
Correct Answer: apply your brakes lightly as you accelerate

Question 272 : One of the most authoritative things you should do before you leave the set with a rental car is __________ .
Correct Answer: check the placement and condition of the spare run down

Question 273 : If parts are replaced when you have work done on your fomite, __________ .
Correct Answer: ask to see the old ones

Question 274 : For specific guidelines on your vehicle ’ sulfur maintenance, make sure to ___________ .
Correct Answer: reference your owner ’ second manual

Question 275 : Do not try to drive more than__________hours in any one day .
Correct Answer: 8

Question 276 : One drive technique that could increase your fuel economy is to_______ .
Correct Answer: debar unnecessary idle

Question 277 : __________transport a positron emission tomography in the bed of an open pickup hand truck .
Correct Answer: Never

Question 278 : There have been improvements to ABS including __________ .
Correct Answer: hand brake serve

Question 279 : Every 15,000 miles, _______ .
Correct Answer: check the automatic transmission fluid

Question 280 : Every 30,000 miles, __________ .
Correct Answer: serve the automatic transmission

Question 281 : Stay on the mighty side of your lane when __________ .
Correct Answer: you are going through a curve

Question 282 : One of the most important things you can do while driving is to concentrate on the__________of your passengers .
Correct Answer: safety

Question 283 : When your rear-view mirror is set to its night setting, it may hamper your ability to_________ .
Correct Answer: evaluate the distance of traffic behind you

Question 284 : When backing up it is best to____ .
Correct Answer: check behind the car before getting in

Question 285 : If you are a passenger and have your seat reclined with your safety belt on, in the event of a crash, ______ .
Correct Answer: your body could slide forward, increasing the gamble of injury

Question 286 : When traveling behind large trucks, _______ your following distance .
Correct Answer: increase

Question 287 : After you start your vehicle, ensure that the ___________ are off .
Correct Answer: warning lights

Question 288 : The worst type of collision to be in is a __________ .
Correct Answer: head-on collision

Question 289 : If you are inattentive on the road, you will__________ .
Correct Answer: not be prepared for the unexpected

Question 290 : If you are the alone one on the scene of the crash _________ .
Correct Answer: call 911

Question 291 : Alcohol begins to affect you__________after it enters your body .
Correct Answer: moments

Question 292 : If you are stuck in a traffic jam and you can feel your anger resurrect, you are experiencing a challenge called ________ .
Correct Answer: limitation

Question 293 : Begin to assess your risk related to the three main elements of driving before getting behind the bicycle ; evaluate your own wellbeing, ___________, and your vehicle .
Correct Answer: roadway conditions

Question 294 : Electronic highway message boards communicate______ .
Correct Answer: safety messages

Question 295 : When being passed by a motorbike, ________ .
Correct Answer: stay in your lane

Question 296 : The majority of drivers involved in collisions are people who have a _____driving record .
Correct Answer: thoroughly

Question 297 : If you have to drive on a farseeing tripper, wearing your seat belt prevents your _______ from tiring thus promptly .
Correct Answer: muscles

Question 298 : Alcohol is promptly to find its way to the brain because ______ .
Correct Answer: the brain contains more blood

Question 299 : By law, if you are involved in a collision, _________ .
Correct Answer: you are required to stop

Question 300 : If your fomite begins to hydroplane, you should _____ .
Correct Answer: reduce your amphetamine

Question 301 : Aggressive drive can be defined as operating a vehicle in a manner that is likely to________ .
Correct Answer: queer person

Question 302: Turn on your________ well in advance of your maneuver to turn or change lanes .
Correct Answer: sign

Question 303: Safety belts are designed_______ .
Correct Answer: with an hand brake locking mechanism

Question 304: When traveling on rural roadways at higher speeds, remember you will______ .
Correct Answer: need a longer stopping distance

Question 305 : Do not try to drive more than__________hours in any one sidereal day .
Correct Answer : 8

Question 306 . New pedestrian and school zone signs exist on the roadway to warn drivers of an approach crossing. They are_______ .
Correct Answer : fluorescent yellow-green diamond-shaped

Question 307 : Every 30,000 miles, __________ .
Correct Answer : service the automatic rifle transmission ( if your car has one )

Question 308 : There have been improvements to ABS including __________ .
Correct Answer : an emergency serve feature

Question 309 : According to the NHTSA, the combination of __________ and __________ reduces the risk of serious crash-related head injury by 83 percentage .
Correct Answer : battlefront airbags, seat belts

Question 310 : Check a lease vehicle for __________ before you leave the bunch .
Correct Answer : scratches and dents

Question 311 : If parts are replaced when you have work done on your vehicle, __________ .
Correct Answer : request the substitute parts be returned to you when you pick up your vehicle

Question 312 : One of the most important things you should do before you leave the batch with a lease car is __________ .
Correct Answer : check the spare

Question 313 : When stopped by police, you should __________ .
Correct Answer : remain in your vehicle unless the military officer states otherwise

Question 314 : Do not try to drive more than __________ hours in any one day .
Correct Answer : 8

Question 315 : One drive proficiency that could increase your fuel economy is to __________ .
Correct Answer : avoid unnecessary idle

conclusion

therefore there you have it. All the iDriveSafely answers. For an evening better understand, make indisputable to study properly so you can pass the examination on the foremost sample .
We hope this has been a big avail !
Good luck!

See All Of My Online Traffic School Answers
The Drive-Safely.net home page

source : https://tonupboys.com
Category : Car Brakes