Low beam won’t come on.

Joined

[external_link_head]

·

661 Posts

Discussion Starter · #1 · Jul 7, 2012

I suspect a blown fuse. Does anyone know where the low beam fuse is located? I need to know ASAP. I am short on time and need to get it fixed quickly.

Sent from my iPhone using Autoguide

Joined

·

198 Posts

should be in your manual??

Joined

·

[external_link offset=1]

661 Posts

Discussion Starter · #3 · Jul 7, 2012

should be in your manual??

I checked and couldn’t find the fuse.

Sent from my iPhone using Autoguide

Joined

·

686 Posts

I believe these are them:

Low beam won't come on.
Low beam won't come on.

Joined

·

661 Posts

Discussion Starter · #5 · Jul 7, 2012

It’s working now. I checked the fuses this morning and they were fine. Then I checked the hid relay, unplugged and connects it again. After that it’s now working. Perhaps it was from the heat from yesterday and it caused condensation in the Hid relay… I’m not even sure. That just my guess.

Sent from my iPhone using Autoguide

Joined

·

99 Posts

My high beams didn’t work when I first got my V. The dealer diagnosed the problem and found the “smart” junction box wasn’t recognizing the signal from the high beam switch. They replaced the junction box and that solved the problem.

Don

Joined

·

[external_link offset=2]

2 Posts

It’s working now. I checked the fuses this morning and they were fine. Then I checked the hid relay, unplugged and connects it again. After that it’s now working. Perhaps it was from the heat from yesterday and it caused condensation in the Hid relay… I’m not even sure. That just my guess.

Sent from my iPhone using Autoguide

Where did you find the relay? Thanks

Joined

·

1,240 Posts

Sounds aftermarket. is it?

It’s working now. I checked the fuses this morning and they were fine. Then I checked the hid relay, unplugged and connects it again. After that it’s now working. Perhaps it was from the heat from yesterday and it caused condensation in the Hid relay… I’m not even sure. That just my guess.

Sent from my iPhone using Autoguide

Where is your HID relay located I cant find mine

Joined

·

8,719 Posts

OP hasn’t checked in in 6 years.

chances are he had aftermarket bulbs or HID conversion.

[external_footer]